Zaterdag vond in La Rochelle het Mediterrane diner concert plaats, verzorgd door harmonie Amicitia. 140 gasten hadden zich aangemeld om zich niet alleen muzikaal maar ook culinair te laten verwennen. En wat werd het een feest!! Het was even zoeken, maar met cateraar ‘Van Jan’ uit Beek had Amicitia een voltreffer gescoord. Het publiek kon genieten van de lekkerste gerechten, allen met een mediterrane inslag. Onder het genot van een heerlijk wijntje, geserveerd door Tonvannebekker en Gemma, konden de aanwezigen genieten van sprankelend muzikaal programma. Harmonie Amicitia liet zich, onder de bezielende leiding van dirigent Guido Swelsen, van zijn beste kant horen. Van klassiek, jazz, tango en paso doble, voor elk wat wils. Het afsluitende blok was een waar toetje op dit heerlijke concert wanneer Renée Steenvoorden en Eugéne Coenen de zang voor hun rekening nemen onder begeleiding van harmonie Amicitia. Wanneer het publiek vervolgens zelf vraagt om een fooienpot aan de uitgang op te stellen weet je als organisatie dat je het goed gedaan hebt. Kortom, harmonie Amicitia kijkt vol trots terug op een zeer geslaagd dinerconcert. Dit smaakt naar meer!