235 Harmonie Amicitia Roggel || laatste-nieuws
ActueelVerenigingSupportMediaLid WordenContact
Actueel
Muziek maakt Leudal slim, gezond én gezellig!


Op zondag 6 november organiseren Harmonie Amicitia Roggel en Harmonie Philomena Haelen voor de eerste keer Muziek maakt Leudal slim, gezond én gezellig! Plaats van handeling is E-village aan de Heldensedijk in Roggel.

Muziek maakt Leudal slim, gezond en gezellig draait om drie thema s: gezond gedrag, gezonde voeding en gezond bewegen.

Vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur zijn er optredens van het leerlingenorkest van Roggel, gevolgd door het jeugdorkest uit Nunhem. Dancepoint Leudal en E-village besteden op het grote podium aandacht aan het thema gezond bewegen. Ook de basisscholen van Haelen en Roggel dragen hun steentje bij met aansprekende optredens. Het jeugdprogramma wordt afgesloten met een optreden van GJIO, het gezamenlijke jeugdorkest van Haelen en Heythuysen én een optreden van jonge slagwerkers.

Tegelijkertijd verzorgt Kokkerelli tussen 10.00 en 14.00 uur voor maximaal 120 kinderen van 8 tot en met 13 jaar een gratis kookworkshop van 30 minuten. Kokkerelli leert kinderen op een leuke manier dat gezond eten ook lekker én leuk kan zijn. Inschrijven kan nog via info@kokkerelli.nl. Meld je snel aan want dit wil je niet missen! Er is bovendien ook nog een markt, waar organisaties zoals Naoberzorg en Synthese zich presenteren. Op de markt kun je ook proberen om te spelen op een echt muziekinstrument!

Om 15.00 uur vindt de grote afsluiting plaats van deze bijzondere dag. De schutterijen van Heythuysen, Borgharen en Grashoek verzorgen een gezamenlijk optreden van het spectaculaire muziekstuk The Legend of Troy. Slagwerkspektakel is verzekerd! Iedereen die iets heeft met muziek, slagwerk of de schutterijwereld mag dit niet missen.

Voor alle leeftijden heeft deze dag iets bijzonders te bieden. Alle reden om op zondag 6 november tussen 10.00 en 16.00 uur naar E-village te komen! De entree is gratis, dus daar hoeft u het niet voor te laten.

« Ga terug