235 Harmonie Amicitia Roggel || laatste-nieuws
ActueelVerenigingSupportMediaLid WordenContact
Actueel
Europees Schutters Treffen


Europees Schutters Treffen:
•    Generale repetitie donderdag 16 augustus, aanvang om 19.00 uur op het evenementen terrein in Neer. Gezamenlijk met fanfare Neer en Buggenum gaan we een aantal (niet alle) volksliederen spelen zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. Dit wordt gedirigeerd door de dirigent van Neer/Buggenum en zal een half uurtje duren. Daarna gaan we rond 20.00 uur beginnen aan de repetitie in de kerk voor de mis. Hier gaan we Ode an die Freude samen met het koor repeteren en vervolgens de andere stukken repeteren
•    Opening EST op vrijdag 17 augustus. Degene die met de auto gaan moeten verzamelen in uniform om 18.15 uur bij Briels. Hier krijgen zij een parkeerkaart. De rest moet, ook in uniform, om 18.45 uur klaar staan op het evenementen terrein in Neer. Daarna zijn we uitgenodigd voor de feestavond in de tent. Waar we de koffers kunnen laten krijgen we donderdag te horen.
•    Mis in de kerk op zaterdag 18 augustus in de kerk in Neer verzamelen om 17.00 uur voor een repetitie en dan begint de mis om 18.00 uur.
•    Willen alle vrijwilligers goed en tijdig nagaan dat ze niet tijdens de hierboven genoemde tijden ingepland staan? We hebben aangegeven wie op welke tijden beschikbaar moet zijn voor de harmonie, maar het kan zijn dat het hier of daar niet volledig is overgenomen. Graag dan zelf contact opnemen met de vrijwilligers commissie van het EST.

« Ga terug