235 Harmonie Amicitia Roggel || laatste-nieuws
ActueelVerenigingSupportMediaLid WordenContact
Actueel
Concert Elivagar


Op zondag 5 juli om 13.00 uur, net voor het begin van de kermis in Roggel, sluit Harmonie Amicitia  het seizoen af met een gratis toegankelijk openluchtconcert op het pleintje bij Elivagar. (De muzikanten worden om 12.45u verwacht).

Tijdens dit concert zijn alle orkesten van Harmonie Amicitia te bewonderen. Dat zijn er op dit moment maar liefst vier: de blokfluiters, het leerlingenorkest, de jeugdharmonie en de grote harmonie.  

Paul van de Kruijs, voorzitter van de harmonie, over dit concert: Ook in 2012 waren wij al eens te gast bij Elivagar en dat was zo n leuke en gezellige middag, dat veel leden en volgers van de harmonie, maar ook de bewoners en begeleiders van Elivagar, ons hebben gevraagd of we dit nog eens wilden herhalen. Dat doen we natuurlijk graag. De harmonie wil zich graag laagdrempelig presenteren aan iedereen uit Roggel en dit concert is daarvoor de ideale gelegenheid!

Tijdens het openluchtconcert zal elk orkest zelfstandig enkele goed in het gehoor liggende werken spelen, maar het concert staat ook bol van de verrassende combinaties tussen jonge en volwassen muzikanten. Bovendien zullen ook de bewoners van Elivagar hun steentje bijdragen aan dit concert. Zij hebben ook bij de organisatie al hun beste beentje voor gezet, dus dat belooft veel goeds voor deze leuke middag. Als klap op de vuurpijl is er zelfs een dirigentenwedstrijd!                                                                 

Wilt u vlak voor aanvang van de kermis met het hele gezin genieten van een leuk en ontspannen uitje, kom dan van 13.00 uur tot 15.00 uur naar Elivagar!

 

« Ga terug